Film / video-producering

Låt oss bevara dina käraste minnen

Ett bröllop är för de flesta en av de största händelsen i livet, barnens dop likaså. Därför är det inte ovanligt att man vill spara dessa händelser så de kan återupplevas och minnas med jämna mellanrum. Därför är det en jättebra investering att anlita någon att filma och fånga dessa ögonblick. Någon som har kunskap och erfarenhet av att utföra detta jobb, och som har utrustning som ger ett bra resultat, samt säkerställa att inga viktiga detaljer missas.

 

Vi är ett mediaföretag som under flera år jobbat med just denna typen och andra typer av filmningar. Vi har en hög kompetensnivå och jobbar bara med den senaste tekniken för att fånga ljud och bild. Det är även så att vi jobbar med det allra bästa av utrustning från Apple för att redigera våra kunders filmer, och denna utrustningspark utvecklar vi och förnyar hela tiden.

.

Vi är bland de bästa i vår bransch på många sätt

Vi har möjlighet att filma ditt event från flera kameravinklar simultant, samtidigt som vi spelar in ljudet på en separat datafil. När vi kommer tillbaka till vår studio från inspelningen hos er så lägger vi in alla videofilmer och ljudfilen i våra datorer och redigerar ihop det hela till en färdig DVD-film med fint konvolut som inom cirka tio dagar finns hos dig.

.

Dessutom är vi billigare än många andra i branchen

Vi är upp till 60 procent billigare än många andra företag som jobbar med samma saker som vi. Vi har inga dolda avgifter som tillkommer när du anlitar oss, utan de priser du får av oss är de priser som gäller. Du kan alltid känna dig trygg när du anlitar oss. Vårt mål är att alltid vara konkurrenskraftiga med vår prissättning på våra tjänster och produkter, så du som kund får så mycket som möjligt för pengarna.

Vårt mål i allt är att du som kund ska känna dig nöjd och trygg varje gång du anlitar oss.

Välkommen att kontakta oss.