Webbutveckling

DITT FÖRETAG ELLER ORGANISATION MÅSTE SYNAS

Den som inte syns finns heller inte, och då kvittar det hur bra företagare man är eller hur flitigt man arbetar när man jobbar för sina kunder. Vi kan hjälpa dig och ditt företag att synas bra på webben där du är. Vi har mer än tio års erfarenhet av webbutveckling, och vet vad som krävs för att du ska synas bra och nå ut till dina kunder.

  • Har du produkter eller tjänster som är unika?
  • Är du konkurrenskraftig på din marknad?
  • Har du kompetens och erfarenhet som dina potentiella kunder bör känna till?
  • Bör du vara deras första och självklara val?
Låt oss hjälpa dig att nå ut på bästa sätt, Kontakta oss redan idag så berättar vi mer.

 

Vi har också arbetat mycket med sökmotoroptimering (SEO; Search Engine Optimization). Det handlar om hur bra du syns vid sökningar på exempelvis Google eller andra sökmotorer. Vi arbetar på flera sätt för att din hemsida som vi skapar ska ha en så hög rankning hos sökmotorerna som möjligt.

 

Vi har lång branschvana i att använda dynamiska och statiska programspråk som PHP, ASP, HTML, JavaScript, MySQL m.m. och använder oss också av olika grundplattformar för att utforma din hemsida på bästa och smidigaste sätt.

När er hemsida väl är byggd så krävs sen ingen programmeringskunskap för att underhålla eller uppdatera den. Alla ändringar kan göras via Internetfönstret där du är just nu eller då, och eventuella ändringar som du väljer att enkel utföra slår igenom inom loppet av några sekunder när du klickat på ”Publicera”.

 

EXEMPEL PÅ EN SIDA SOM VI SKAPAT

 

SKOLBLOGGEN PEARLBOOK (www.pearlbook.se)

Skapad för  informationsflöden mellan skola, elever och föräldrar.